Angličtina v pohybe – 5-dňový workshop pre teenagerov

5- dňový večerný workshop postavený ako týždňová letná intenzívna škola pohybu a tanca a anglického jazyka pre mládež vo veku 14 – 17 rokov, so zameraním na tvorivý zážitok, neformálne vzdelávanie, zábavu a experiment.

Čo je Angličtina v pohybe ?

Náš program využíva tanec a tvorivý pohyb pri práci s cudzím jazykom – angličtinou.

Obsahom bude tanec, pohybové hry, tvorivé a improvizačné pohybové zadania, rytmické cvičenia v kombinácii s anglickými modernými piesňami, jazykovými hrami, obohacovaním slovnej zásoby,  s princípmi verbálnej i neverbálnej komunikácie a porozumenia, dramatizácie a zážitku. Tieto nám pomáhajú odbúrať stres či nevôľu k učeniu, podporujú záujem o jazyk i tanec stimulovaním rôznych typov inteligencií – teda individuálnych spôsobov chápania vecí, ktoré sú základom učenia a uvedomenia si vlastného potenciálu.  Je dokázané, že pohybové cvičenia sú veľmi efektívne pri výučbe jazyka, napríklad kombinácia reči a výrazu či gesta,  alebo synchronizácia pohybu s intonáciou.

O čo ide ?

Príjemná uvoľnená neformálna atmosféra, hra a experiment, bosé nohy, pohodlné tepláky, nové priateľstvá, speaking and chit-chatting  a príjemný letný večer.

O čo nejde ?

Nejde o dopnuté špičky, vysoké švihy, párové tance, náročné variácie ani klaňačky a porovnávačky. Ide v prvom rade o zábavu a experiment, o spoločné objavovanie tela i jazyka, efektívne využitie toho čo vieme na to aby sme sa naučili viac J

Pre koho je program určený?

Pre všetkých, ktorí si chcú vyskúšať alternatívny a osviežujúci spôsob práce s jazykom a vlastným telom. Ktorí sa neboja experimentovať, objavovať, ktorí hľadajú nové zážitky aj priateľstvá.

Program budú viesť Zuzana Burianová – skúsená tanečníčka, choreografka a tanečná pedagogička, scestovaná a jazykovo zdatná a obratn, výborná tanečníčka a neúnavná parťáčka študentov J a Bashka Jombíková – tanečníčka a hýbateľka, medzinárodne certifikovaná lektorka anglického jazyka hľadajúca vo výučbe viac ako sa dá nájsť v učebniciach a slovníkoch a hlavne viac než nám ponúka google translator J

Infošky v číslach:

Dátum:  17. – 21.7. 2017, každý deň od 17,00 – 20,00

Kde: Centrum pohybu a tanca Labyrint, Žilina

Cena:

50 Eur – pri platbe do 31.5. 2017

60 Eur – pri platbe po 31.5. 2017

Prihlasovanie formou kontaktného formulára dole.

Kontaktná osoba v prípade akýchkoľvek otázok:

Bashka Jombíková, bashka@tda.sk, 0904 485 142

Tešíme sa na Vás!

Prihláška na workshop: